2016. november 04. 22:46 - Alexaaaa

Mese time #2

Újra érezte a hűvös szellőt, de megcsapta az orrát egy édes illat. Nagyon kellemes volt, egyből ki dugta a kis pofiját tricolorcatart.jpgés szaglászott. Egy hatalmas, puha mancs felkapta. Teste összerezzent, ám ekkor meglátta a lányt. Nagy barnás zöld szemén egyből megakadt tekintete. Megnézte, mosolygott, majd visszazárta a dobozt. Már megint ez a furcsa himbálózás, nagyon félt, és a testvérkéi sincsenek vele. Nem sokat utazott, hamar újra megnyugtató felületen lehetett. Abban már biztos volt, hogy nem szeret repülni. Kinyílt a doboz és egy másik szempár is megpillantotta, de nem ez volt a gond. Az a csaholó lény, borzasztóan büdös volt. Lehet egy szörny, de nagyon nem akarta, hogy megkóstolja. Ide dugott valami nedves, puha, taknyos valamit, hát felállt a szőr a hátán, az biztos. Túl sok lény volt ez egyszerre és már nagyon fáradt volt. Amint ezt megállapította egyből korgott a pocija. Körbe szimatolt, de nem érzett semmi finomat. Ekkor a puha kéz kikapta a biztonságod dobozból és a konyhapultra tette. Mennyi érdekes dolog volt ott, el sem hinnétek. Az első lény, nevezzük elsőnek letett elé egy üres tálat. Nem tudom, mégis mit képzelt magáról? Egy üres tálból nem lehet enni, az a minimum, hogy tele van mindenféle földi jóval. De azért nem volt rossz ez az első, tett apróra vágott szalámit a tálba. A cica persze egyből befalta. Kapott mellé inni is, így már teljes volt az ellátás. Már csak egy kényelmes fekhely kell, masszás, gyógyfürdő, mindenféle finomság. Azért remélem rájöttetek, hogy macskáról van szó, egy csodálatos tricolor színű cicáról. Amint ez tisztázódott az első kitalálta, hogy legyen neki egy neve. Ott álltak a konyhában, cica az asztalon az első és a második pedig mellette.
- Szerintem cica legyen a neve! – mondta a második és halk nevetésbe tört ki.
- Ugyan már Dííí, valami jobb név kell neki.
Dííí, miféle név lehet ez, szóval így hívják a másodikat.
- Legyen füge! – ez egy teljesen határozott gondolat volt.
- A füge aszott, csúnya, utálom és nem, szó sem lehet róla! – hát igen, az első jó fej volt, a Füge nem cicának való név.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivgondolatokalexatol.blog.hu/api/trackback/id/tr4411931473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása